Omschrijving

Zonder enige twijfel is technologie tegenwoordig de belangrijkste drijfveer voor verandering in de wereld.

Nieuwe technologieën en innovaties komen in gigantische hoeveelheden en met een ongelofelijke snelheid huizen, scholen en kantoren binnen. Ze zorgen voor een volledig andere manier waarop wij leven, leren, werken en spelen. Natuurlijk is dat interessant en spannend! Maar de meeste consumenten hebben op zijn minst wat hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes, want het elektronica-aanbod is overweldigend en kan verwarrend zijn.

 

Wat consumenten absoluut niet willen, is dat technologieën en elektronica hun leven ingewikkelder maken. Of hun budget overschrijden. Wat ze wel willen, zijn gebruiksvriendelijke elektronica en accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding die zorgen voor blijvend plezier.

 

Al meer dan 40 jaar is Nedis koploper op het gebied van consumentenelektronica. Wij bieden onze partners een divers en winstgevend assortiment elektronica-gerelateerde oplossingen voor hun klanten, op basis van de nieuwste technologieën en innovaties, waarbij de nieuwste trends worden omarmd. Het is onze drijfveer om u en uw klanten producten en oplossingen te bieden die een slim alternatief vormen voor A-merken.

 

Wij zijn er zeer trots op dat we onze partners blij kunnen maken met de manier waarop we u de best mogelijk service bieden. Waardoor het voor u gemakkelijker is om met uw bedrijf een duurzame inkomstenstroom te genereren. Bestellen is eenvoudig via onze webshop, de 'Scan-to-order'-app of de gegevensfeed via EDI. Daarnaast beantwoordt een productspecialist graag eventuele vragen van u en uw klant.

Adresgegevens dropshipgroothandel

De Tweeling 28, 5215 MC 's-Hertogenbosch