Omschrijving

REWAGE is een fabrikant, leverancier en groothandel in kleding, ondersteund door een paar jaar technische kledingkennis en ervaring. Onze filosofie is om kleding op maat te maken die er zowel professioneel uitziet als het comfort, de beweging en de prestaties van atleten maximaliseert. We innoveren voortdurend functionele stoffen en ontwikkelen in eigen beheer nieuwe constructietechnologieën om markt-leidende producten te produceren.

1.Productie erfgoed
De fabricage van kleding vormt de kern van wat we doen en onze unieke volledige productiefaciliteiten stellen ons in staat om absolute controle te bieden over alle aspecten van de klantervaring, inclusief onderzoek, stofontwikkeling, patroon snijden, nauwkeurig maatwerk en tijdige levering. Onze speciale infrastructuur ondersteunt ons bij het bieden van robuuste supply chain mogelijkheden en logistieke netwerken om te voldoen aan ons streven van een week standaardlevering aan alle klanten overal ter wereld voor aangepaste kledingbestellingen.

2.Uw kleding op uw manier
Ons gepassioneerde team van ontwerpers zal met u samenwerken om een ​​volledig op maat gemaakte kit te ontwikkelen die uw merkwaarden, beelden en geest uitbeeldt. REWAGE is trots op het maken van op maat gemaakte ontwerpen en het gebruik van sjablonen en patronen. Wij zijn van mening dat dit de beste manier is om een ​​consistente en professionele branding voor uw hele kledingassortiment te bereiken, zowel op als buiten het veld.

Adresgegevens dropshipgroothandel

Argonweg 32 1362 AB Almere