Omschrijving

Wij zijn uw textiel totaalleverancier! U kunt bij ons terecht voor bulk inkoop van verschillende producten, dropshipment, containerinkoop, Private Label en nog veel meer. Hieronder een overzicht van onze bedrijven:

Royal Textile is dé leverancier van textiel voor slapen en wonen. Denk hierbij aan dekbedovertrekken in meer dan 500 verschillende designs, hoeslakens in verschillende stoffen en kleuren, maar ook kussens, badjassen, bedspreien, dekbedden, handdoeken en nog veel meer! Royal Textile is een all-in-one supplier gespecialiseerd in e-commerce. Met meer dan 3.000 producten op voorraad kan Royal Textile altijd snel leveren.

Royal Home Brands levert producten op containerbasis aan grote bedrijven over de hele wereld in verschillende productcategorieën. Met eigen productiefaciliteiten in Azië kan Royal Home Brands unieke aanvragen verwerken en aan alle behoeften van klanten voldoen. Royal Home Brands heeft een wereldwijd logistiek netwerk om ervoor te zorgen dat producten op tijd aankomen. Om van de diensten van Royal Home Brands gebruik te maken kunt u contact opnemen via info@royalhomebrands.com.

Dreamhouse Online is dé dropship leverancier voor boxsprings, matrassen, deco- en tuinartikelen. Om deze producten aan uw website toe te voegen kunt u contact opnemen met Dreamhouse Online via info@dreamhouse-online.nl Let op: Dreamhouse Online dropshipt alleen in Nederland en België.

Adresgegevens dropshipgroothandel

Willem Brocadesdreef 4 2132PV Hoofddorp